Helpt u ons ook mee?


Sinds 2006 hebben wij al veel geld geïnvesteerd in de website, camera's en nestkasten. En niet voor niks, want we hebben al jaren kunnen meekijken naar de bezoekers van onze kasten. Met dit en het bezoekersaantal van de website in ons achterhoofd kunnen we stellen dat ons project een succes is. Zelfs zo'n succes dat we in 2014 een Stichting zijn geworden.

Graag zouden wij onze Stichting nog verder willen ontwikkelen en verbeteren. Zoals bijv. ons inzetten voor onderzoek en het creeren van nestgelegenheid voor soorten die het moeilijk hebben, camera's bij andere diersoorten, onderhoud aan alle kasten etc. Helaas is ook hier weer veel geld voor nodig. Op die manier blijven wij in staat dit alles te delen met de rest van de wereld.

Wij bieden NestkastLIVE gratis aan voor iedereen die ook wil genieten van de beelden van de dieren. De website en organisatie van Stichting NestkastLIVE kosten echter ieder jaar veel tijd en geld. Helpt u mee met een (kleine) bijdrage?

Geniet u van de beelden en wilt u onze Stichting ook helpen? Steun ons dan!

U heeft de keuze uit onderstaande mogelijkheden

 

1.Snelle (anonieme) donatie:

U kunt evt onderstaande QR code of URL gebruiken voor een gemakkelijke donatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=vifNd53RQ66Jc6aLneI16A 

 

2. Steun NestkastLIVE:

3. Adopteer een dier:

4. Om één van onze projecten te steunen kunt u hier of op de onderstaande banner klikken:

 

NestkastLIVE en Vivara:

Vanaf december 2011 hebben wij de beschikking over een aantal banners voor de webshop van Vivara. Indien u wat wenst te kopen bij Vivara kunt u via de verschillende banners op onze website naar de webshop gaan. Op die manier steunt u ook NestkastLIVE en het kost u niets extras.

Over Vivara:

Het voeren van dieren en het ophangen van nestkasten is een goede zaak. Op deze manier helpen wij de dieren overleven en bieden wij ze nestplaatsen aan. Ook u kunt de natuur een handje helpen. Vivara geeft u adviezen over het voeren van vogels, het ophangen van nestkasten, maar vertelt u ook hoe u de insectenrijkdom in uw tuin vergroot.

Vivara is gespecialiseerd in het adviseren en ontwikkelen van natuurbeschermingsproducten, zoals voer, voedersilo’s, voederhuisjes en nestkasten. De producten zijn uitvoerig door ornithologen en biologen getest en onderzocht. Al de natuurbeschermingsproducten zijn van hoge kwaliteit. Door nauw samen te werken met de verschillende natuurbeschermingsorganisaties in Nederland, zoals Vogelbescherming Nederland, De Vlinderstichting, Stichting Egelopvang en Stichting Eekhoornopvang probeert Vivara het leefmilieu van plant en dier te verbeteren, waarbij Vivara een deel van de opbrengst afdraagt aan deze organisaties.

Voeren van vogels wordt steeds populairder. Maar om de behoeften van vogels in het oog te houden en ervoor te zorgen dat iedere vogel een kans krijgt, gaat Vivara uit van een aantal stellingen:

1. Bij het voeren van vogels wordt te weinig gekeken naar de behoeften van de vogels;
2. Kleine vogels worden verjaagd door kraaiachtigen etc;
3. Er zijn steeds minder broedplaatsen voor vogels te vinden.

Bij de aanschaf van een product van Vivara, koopt u niet alleen kwaliteit, u helpt ook de natuurbeschermingsorganisaties en vergroot uw eigen kijkplezier.

NestkastLIVE en Doelshoppen:

We zijn als goed doel aangemeld bij Doelshoppen. Doe je bestelling via deze site bij de shop waar je wilt bestellen en steun automatisch onze Stichting.

* Ga naar https://www.doelshoppen.nl/
* Kies op de site Stichting NestkastLIVE en klik op ons logo om ons als shopdoel in te stellen.
* Zoek vervolgens je shop en klik op het logo van de shop. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de gekozen shop om je bestelling te doen.
Een gedeelte van het bestede bedrag gaat rechtstreeks naar ons, zonder extra kosten. Geweldig toch! Dus geef het door en doe zelf ook voortaan je internetbestellingen via deze site. Alvast Bedankt