Account

Door hier onder aan te melden gaat u met onderstaande beleid én gedragsregels akkoord en heeft u kennis genomen van de waarschuwing. Lees deze a.u.b. eerst goed door.

Log eerst in om door te gaan

- Wachtwoord vergeten?
- Registreer nieuw account

WAARSCHUWING!!
Beelden kunnen soms als schokkend worden ervaren. Ondanks dat beelden soms vertederend en vermakelijk kunnen zijn gaat het er keihard aan toe in de natuur. Er kunnen gevechten te zien zijn Er kunnen dieren sterven. Deze website en de LIVE beelden zijn niet om een ieder te vermaken. Maar om te laten zien hoe het in de natuur gaat.

Beleid van Stichting NestkastLIVE
Het beleid is simpel. Onze stichting plaatst o.a. nestkasten i.c.m. camera's Dieren kiezen zelf of ze één van deze plekken geschikt vinden om bijvoorbeeld een broedpoging te doen. Via onze camera's kunnen we het reilen en zeilen in de natuur dan volgen.  We laten zien hoe het in de natuur gaat. Daarom kijken alleen mee. Met niet ingrijpen bedoelen we dat we het proces van nestplaatskeuze t/m uitvliegen of verlaten van het nest niet willen beïnvloeden. Alleen zo kunnen we een beeld van dit proces vormen en laten zien hoe dit in de natuur gaat.

Gedragsregels op de site
Het NestkastLIVE Team doet dit project naast hun drukke baan en sociale leven. Daar komt ook nog het onderhoud en update op de website en social media bij. Dit alles vergt een hoop tijd. Wij hebben geen tijd om als een politieagent te fungeren in de shoutbox. Daarom zijn deze afspraken opgesteld. We willen graag met elkaar een leuke tijd hebben op de site in een gezellige harmonie.

In de shoutbox komen, net als op de site, bezoekers van alle pluimage met allemaal verschillende leeftijden, achtergronden, smaken, meningen, karakters en ideeën. De kans dat je iemand treft die je minder graag mag is daardoor aanwezig. Desondanks moet elke aanwezige op NestkastLIVE plezier kunnen hebben in het deelnemen aan de berichten in de shoutbox. Daarom is het nodig om je ook vriendelijk te gedragen tegen mensen die je, om welke reden dan ook, niet aardig vindt.

We gaan fatsoenlijk met elkaar om: persoonlijke aanvallen, scheldpartijen, discriminerende opmerkingen en het doelbewust uitlokken van conflicten (trollen) zijn uit den boze. Ook discussies over politiek en/of religie worden in principe niet toegestaan, omdat deze vaak snel uit de hand lopen.

Houd de discussie respectievelijk bij de vogel en/of beeldmateriaal op de pagina. Discussies die te ver offtopic gaan worden verwijderd.

Het geven van namen aan de dieren is niet toegestaan.

Het plaatsen van een link is toegestaan mits dit met mate gebeurt en informatief is voor anderen in de shout met betrekking tot de betreffende soort.(Zelf gemaakte screenshots en filmpjes van de NKL livestream bijvoorbeeld)  Een link plaatsen naar andere website's is niet toegestaan. In het praathuis mogen daar en tegen wel linkjes worden geplaatst. Daarbij gelden enkele uitzonderingen. Het is niet toegestaan te linken naar site's, camera's, youtubekanaal(en) waar livestream's worden of werden uitgezonden. Als je eigenaar bent of andersinds betrokken bent met het voorgaande. We zien dit als verkapt reclame maken en dit is niet toegestaan. Ook het structureel verslag doen van gebeurtenissen op andere websites met livestreams is in het praathuis niet toegestaan.


Het praathuis moet niet verworden tot een technisch forum of chat-platform over techniek omtrent camera's in en bij nest(kasten). Het stellen van vragen over en het bespreken van (type) camera's, techniek, live-streamen, configureren ect. en het delen van links met dit doel zijn daarom niet toegestaan.

Het NestkastLIVE Team kan ongewenste berichten verwijderen. Met uitzondering van reclame maken, en zaken over techniek,  gaat dit altijd gepaard met een toelichting en eventueel een waarschuwing. Als je het niet eens bent met een beslissing, kun je daarop reageren middels het contactformulier naar het NestkastLIVE Team.

Ook als er sprake is van mailcontact met het NestkastLIVE Team wordt er verwacht dat iedereen zich volgens bovenstaande afspraken opstelt.

Mocht het voorkomen dat je een probleem hebt met een andere bezoeker, dan kun je je altijd richten tot het NestkastLIVE Team middels het contactformulier om een oplossing te zoeken. Een bezoeker die zich, naar de mening van het NestkastLIVE Team, niet volgens de gedragsregels gedraagt, kan van de shoutbox gebannen worden of zelf volledig van de website én livebeelden geband worden. Indien het een lichte “overtreding” betreft wordt er eerst een waarschuwing gegeven.

Het is niet toegestaan om namens iemand die geblokkeerd is te spreken in de shoutbox en op deze manier berichten/filmpjes van die persoon door te geven en/of die persoon via jouw account te laten chatten. Als hier sprake van is, is het NestkastLIVE Team genoodzaakt ook dat account te blokkeren.

Je shoutnaam mag geen verwijzing 'hint' naar website, youtubekanaal ect, bevatten. Dit wordt als reclame gezien. Deze worden direct verwijderd.

Het is niet toegestaan je shoutnaam alleen met hoofletters samen te stellen.

Je reeds gekozen schoutnaam naam later aanpassen is niet toegestaan.